Samen sterk...!

Bij Miss Stone zijn we goed in bouwbegeleiding, maar dat is natuurlijk niet de enige discipline die er nodig is voor een verbouwing of renovatie. Daarom werken we graag samen met een aantal fantastische partners en freelancers die onze passie voor de bouw delen. 

Lees hieronder alles over onze partners, de bedrijven en freelancers waar we fan van zijn en de bedrijven waar we zulke mooie projecten mee mogen realiseren.

Marloes van den berg

  Project owner

In de beginjaren van Miss Stone huurde Mariken een bureau op het kantoor waar Marloes werkte. De werkplek was helaas geen lang leven beschoren, maar de vriendschap wel! In de loop der jaren zijn de twee al menig avontuur aangegaan en nu komt Marloes het Miss Stone team versterken met haar schat aan ervaring, tomeloze energie en soms ook een gezonde Pippi-Langkous instelling.
 
Marloes is de definitie van een alleskunner; ze is eigenaresse van een luxe vakantie-villa verhuurbedrijf, verkoopt daarnaast ook nog prachtige serviessets, is de trotse moeder van Jules (5) en de beste partner-in-crime die wij kunnen bedenken.
 
Net als met alles in haar leven pakt ze ook bij onze (ver)bouw projecten de grootste uitdagingen met beide handen aan.

Daniella Groenberg en Elish van Eijk zijn Greenberg+Oaktree; onze favoriete designstudio. Beide dames hebben een achtergrond in theater en visuele communicatie. Hun wortels liggen in Amsterdam, maar ze draaien  – gediplomeerd – projecten over de hele wereld.

De liefde en passie voor design, reizen, fotografie, mode, wonen en architectuur is de basis van de G+O studio.

Wat ooit begon als een spontaan avontuur heeft inmiddels geleid tot dit grootse kleine bedrijf. Samen met hun team van ontwerpers en stylisten werken ze aan de mooiste ideeën en interieurconcepten. Vanuit Miss Stone ondersteunen we het team en hun opdrachtgevers met de uitvoer en realisatie van de designconcepten. 

Greenberg+Oaktree; voor een interieur waar je blij van wordt.

DANIELLA & ELISH

 GREENBERG+OAKTREE  

G+O