MODULES MISS STONE

Een verbouwing kan een monster klus zijn, en dan is het fijn om hulp te krijgen en van te voren te weten waar je aan toe bent. Daarvoor hebben we een aantal modules samengesteld. Iedere verbouwing is natuurlijk uniek dus niet alles zal van toepassing zijn en we zullen de module altijd per project moeten personaliseren. De modules zijn gemaakt om je een idee te geven van wat we voor je kunnen betekenen en waar je aan moet denken qua kosten.  

Onze modules worden altijd vooraf voor het specifieke project gecalculeerd en zijn meestal op basis van een fixed fee. Een fixed fee is bij ons een vast bedrag voor de module op basis van een uren inschatting. Mochten er grote verandering plaatsvinden die invloed hebben op het aantal uren dat we moeten maken, dan bespreken we dit altijd vooraf. Zo ben je altijd voorbereid op de kosten en hoeven wij de modules niet onnodig duur te maken om eventueel risico af te dekken. 


Intake

stone-web-07

€ 350,- ex BTW

Voordat we elkaar ontmoeten voor de intake beginnen we met het aanmaken van een bouwdossier. Hierin verzamelen we alle relevante informatie over het pand en de omgeving. Vervolgens bespreken we tijdens de intake alle wensen en randvoorwaarden (zoals de gewenste startdatum en het beschikbaar budget) voor de verbouwing. Dit vatten we samen in een in de werkomschrijving. Op basis van deze werkomschrijving maken we alvast een grove begroting voor de verbouwing en een urenraming voor onze diensten.  

DESIGN
MODULE

stone-web-07

v.a. € 560,- ex BTW

Op basis van alle wensen en randvoorwaarden die we voor de werkomschrijving hebben besproken en het bouwdossier maken we een Programma van Eisen (PvE); dat is een document waarin we alle eisen vastleggen waar het eindresultaat aan moet voldoen. Hierin nemen we de randvoorwaarden, functionele- en gebruikswensen en de ontwerp-beperkingen op. 

Op basis van de informatie in het PvE maken we een schetsontwerp (SO) en een design concept. Met dit SO doen we dan een haalbaarheidsstudie zodat we tot een gedegen voorlopig ontwerp (VO) kunnen komen. Aan de hand hiervan formuleren we vervolgens samen het plan voor de verbouwing in de vorm van het definitieve ontwerp (DO). Het DO is de basis voor de bouwtekeningen, een eventueel bestek en overige verdere detaillering in de volgende module. 

Samenvattend bestaat de design module uit de volgende onderdelen (indien van toepassing):

 • Het opstellen van een Programma van Eisen (PvE)
 • Het maken van een schetsontwerp (SO)
 • Opstellen van een design en/of styling concept
 • Haalbaarheidsstudie
 • Voorlopig ontwerp
 • Bouwkundig / definitief ontwerp (DO)

OPSTART
MODULE

stone-web-07

v.a. € 1.750,- ex BTW

Nu het plan voor de verbouwing gefinaliseerd is in het DO kunnen we gaan beginnen met de opstart module. Binnen deze module verzorgen we de volledige werkvoorbereiding voor de verbouwing, inclusief een planning en begroting (dit is eventueel ook als losse module beschikbaar) en het begeleiden van de eventuele vergunningaanvraag.

We kunnen binnen deze module ook helpen bij het zoeken naar een aannemer. Dit kan via een officieel gunningstraject voor een transparant en inzichtelijk proces of door het uitvragen van (maximaal 3) aannemers. Wij hebben uiteraard een uitgebreid netwerk van leveranciers waar we graag mee werken, maar we zijn niet gebonden aan vaste leveranciers en komen altijd graag in contact met leveranciers uit een ander netwerk! 

Samenvattend bestaat de opstart module uit de volgende onderdelen (indien van toepassing):

 • Werkvoorbereiding 
 • Planning en begroting
 • Bestek (voor evt. aanbesteding)
 • Inschrijving aannemers 
 • Constructeur 
 • Begeleiden evt. vergunningstraject

PLANNING
& BEGROTING
MODULE

stone-web-07

v.a. € 840,- ex BTW

Het opstellen van een planningen en begroting voor de verbouwing kan een ingewikkelde puzzel zijn waar we je graag mee helpen! Daarvoor hebben we de planning & budget module ontwikkeld. 

Of het nu gaat om een globale fasering en/of kostenraming voor een haalbaarheidsanalyse of een gedetailleerde totaal begroting en planning, wij hebben overal vaste templates voor. 

Samenvattend kunnen we binnen de planning & begroting module de volgende diensten verzorgen (indien van toepassing):

 • Fasering werkzaamheden
 • Detail planning
 • Grove raming
 • Werkbudget

SOURCING
MODULE

stone-web-07

v.a. prijs in overleg

Binnen de sourcing module vragen we offertes voor je op en maken daar een overzichtelijke vergelijking van. Als bedrijf krijgen wij bovendien vaak makkelijker en/of grotere kortingen. Deze kortingen berekenen wij altijd direct aan onze klanten door. Dit doen we zodat we onafhankelijk blijven; het gaat om de beste deal voor jou, niet om de lucratiefste kick-back voor ons. 

Deze module berekenen we op nacalculatie (dus op basis van daadwerkelijk gemaakte uren), maar we spreken wel van te voren een maximaal aantal uren af. Zo weten wij van te voren precies hoeveel tijd we mogen besteden en kom jij niet voor onaangename verrassingen te staan. 

[VER]BOUW
MODULE

stone-web-07

v.a. € 315,– ex BTW p/week

Voor de bouwbegeleiding maken wel altijd vooraf een inschatting van het gemiddelde aantal uren dat we nodig hebben per week voor de verschillende fases van de (ver)bouw. Doorgaans ligt de grootste druk qua uren in de fases met (+) of (++) erachter:

 • Werkvoorbereiding * 
 • Uitzetten en maatvoering (++) 
 • Sloop (++)
 • Ruwbouw
 • Afbouw (++)
 • Oplevering (++)

*Als er in deze fase verhuizing en/of vervangende huisvesting verzorg moet worden calculeren we dit apart.

STYLING
MODULE

stone-web-07

v.a. prijs in overleg

Verder bieden we via onze vaste design partner JRZN ook een styling module aan. Want soms is een verbouwing niet eens nodig, maar kun je door middel van styling ook al een heel nieuwe voel creëren in huis. Hiervoor ben je bij JRZN in de juiste handen! 

De kosten voor deze module berekenen we op nacalculatie (dus op basis van daadwerkelijk gemaakte uren), maar we spreken wel van te voren een maximaal aantal uren af. Zo weten wij van te voren precies hoeveel tijd we mogen besteden en kom jij niet voor onaangename verrassingen te staan. Voor de diensten binnen de styling module kun je denken aan de volgende diensten: 

 • Groenvoorzieningen
 • Interieurstyling
 • Vastgoedstyling
 • Home makeover
 • Personal shopping

HAPPILY
EVER AFTER
MODULE

stone-web-07

v.a. prijs in overleg

Als de verbouwing er eenmaal opzit wil je natuurlijk dat het onderhoud ook goed geregeld is. Dit kunnen we desgewenst voor je uit handen nemen. Deze opdrachten kunnen zo groot of klein zijn als jij wil. We kunnen bijvoorbeeld helpen met het opstellen van een zogenaamd ‘meerjaren onderhoudsplan’, maar ook met een klusjesman voor de kleinere klussen in en om het huis. 

De kosten voor deze diensten worden per aanvraag berekend.